Og landede derudover på en flot 2. plads ved kåringen af Årets Bil 2019!

Med sin lave dynamiske form, en aggressiv front og en muskuløs stil åbner den nye Peugeot 508 fastback op for en helt ny æra af sport og elegance.

De skulpturelle linjer, gennemførte detaljer og den nye, lette signatur fremhæver biles slanke, dristige og innovative ånd.

Kom og oplev den hos Peugeot Hillerød – Kofoed & Thomsen A/S

Klik for flere detaljer

 

Træd ind i fremtiden.

Med sin lave dynamiske form, en aggressiv front og en muskuløs stil åbner den nye Peugeot 508 fastback op for en helt ny æra af sport og elegance. De skulpturelle linjer, gennemførte detaljer og den nye, lette signatur fremhæver biles slanke, dristige og innovative ånd.

ACCEPTÉR INTET MINDRE END DET BEDSTE

/image/63/1/peugeot-508-2202styp-302.401631.jpg

Tilfredsstil din længsel efter det perfekte.

Det perfekte design sikrer en kompromisløs æstetik og kvalitet: Den nye Peugeot 508 har afbalancerede proportioner, rammeløse døre og den overordnede finish er designet med en sådan præcision, at hver detalje bærer sit helt eget præg af elegance og perfektion.

TAG PLADS I DET UOVERTRUFNE PEUGEOT i-COCKPIT®

i-cockpit

Tag kontrol over det innovative Peugeot i-Cockpit®.

Oplev den fleksible og visionære kørestilling i den nye Peugeot 508 med det kompakte rat, det konfigurérbare 12,3″ digitale instrumentpanel og den 10″ højtopløselige kapacitive touchskærmi.
Den uovertrufne køreoplevelse understreges yderligere af de komfortable sæder, multipoint-massagefunktioneni samt FOCALi hifi-lyd, som giver en krystalklar lyd.

FORLANG EFFEKTIVITET

/image/63/2/peugeot-508-2202styp-304.401632.jpg

Gå ikke på kompromis.

Takket være effektiviteten af sine PureTech benzin og BlueHDi-motorer samt 8-trins EAT8-automatgearkassen kombineres ydelse, brændstof og CO2-emissioner perfekt i den nye Peugeot 508.

SE DET OVERSETE

Ny 508

Se tydeligere omkring dig.

Et infrarødt kamera med Night Vision-teknologii på fronten af bilen gør det lettere at se fodgængere og dyr, når det er mørkt. Med de nyeste sikkerhedsfunktioner og kørehjælpemidler får du i den nye Peugeot 508 fastback nogle af de mest avancerede teknologier stillet til rådighed.

ULTIMATIV KØREOPLEVELSE

/image/63/4/peugeot-new-508-red-rear-view.401634.jpg

Bliv inspireret.

Med sin præcise og skarpe styring, kontrollerede aktive støddæmpningi og bilens vejbeliggenhed, øger den nye Peugeot 508 både din køreglæde og følelse af bevægelsesfrihed.

Billeder